-    

Gjuha

· English
· Srpski

Kosova

Map

Komunikatat pėr Media 2006

Data Titulli
27/12/2006

Agjencia Kosovare e Mirëbesimit shpall Valën e 22 të Privatizimit

19/12/2006

Agjencia Kosovare e Mirëbesimit shtyn shitjen publike tė pasurive tė Mustafė Gogės

13/12/2006

AKM-ja shpall rezultatet e Raundit tė Dytė dhe Final tė Ofertimit me “Spin-off Special” pėr valėn e 19

06/12/2006

Agjencia Kosovare e Mirëbesimit shpall fituesit e përkohshëm të Valës së 19 të Privatizimit

04/12/2006

Agjencia Kosovare e Mirëbesimit shpall Valën e 21 të Privatizimit

01/12/2006

Agjencia Kosovare e Mirëbesimit shpall listën përfundimtare të Ndërmarrjeve të reja në Valën e 19-të

01/11/2006

Agjencia Kosovare e Mirëbesimit shpall Valën e 20 të Privatizimit

19/10/2006

Deklaratė e Agjencisė Kosovare tė Mirėbesimit ndaj akuzės pėr korrupsion

04/10/2006

AKM-ja shpall fituesit e përkohshëm të Valës së 18-të

03/10/2006

Agjencia Kosovare e Mirëbesimit shpall Valën e 19 të Privatizimit

29/09/2006

Agjencia Kosovare e Mirëbesimit shpall Listën përfundimtare të Ndërmarrjeve të reja në Valën e 18-të

19/09/2006

Deklarata e AKM-së mbi vendimet e Gjykatës Komunale në lidhje me kompensimin e punëtorëve që nga vitet 1990-ta

14/09/2006

AKM-ja Mbështet Auditimin e NP-ve nga Auditori Gjeneral

13/09/2006

AKM-ja Shpall Rezultatet e “Spin-ofit Special” për Raundin e Dytë të ofertimit për Ndërmarrjen e Re Moravamont

21/08/2006

Deklaratë e Agjencisë Kosovare të Mirëbesimit në lidhje me vendimin e përkohshëm të Odës së Veçantë për pezullimin e shitjes së Hotelit Grand

03/08/2006

Agjencia Kosovare e Mirëbesimit shpall valën e 18 të privatizimit

26/07/2006

Agjencia Kosovare e Mirëbesimit shpall fituesit e përkohshëm të valës së 16 të privatizimit

21/07/2006

Agjencia Kosovare e Mirëbesimit shtyn datën e ofertimit për Stacionin e Veterinarisë Rahovec Sh.P.K.

19/07/2006

Agjencia Kosovare e Mirëbesimit shtyn datën e ofertimit për IMK Fabrika e Gypave

11/07/2006

Agjencia Kosovare e Mirëbesimit shtyn datën e ofertimit për NBI Suharekën

30/06/2006 U përfundua me sukses shitja e Birrarisë së Pejës
28/06/2006 AKM-ja shpall rezultatet e “Spin off-it special” për rundin e dytë dhe të fundit të ofertimit për “Ndërmarrjen e Re Jugoterm”
27/06/2006 AKM shpall valën e 17-të të Privatizimit
14/06/2006 AKM shtyn ditën e ofertimit për Ndërmarrjen e Re Kosovatrans Autobusët dhe Mirëmbajtja - Mitrovicë Sh.P.K.
09/06/2006 AKM-ja përshpejton kryerjen e pagesave ndaj Fermerëve nga Rahoveci
31/05/2006 AKM-ja shpall rezultatet e Raundit të Dytë dhe Final të Ofertimit me “Spin-off Special” për Ndër. e Re Famipa ShPK, Ndër. e Re Moravamont ShPK dhe Ndër. e Re Modeli ShPK
24/05/2006 AKM Shpall fituesit e përkohshëm të valës 14 të privatizimit
23/05/2006

Agjencia Kosovare e Mirëbesimit shpall valën e 16-të të privatizimit

19/05/2006 Agjencia Kosovare e Mirëbesimit ka shtyer Ditën e Ofertimit për Ndër. e Re Elan Sh.P.K
18/05/2006 Agjencia Kosovare e Mirëbesimit ka shtyer Ditën e Ofertimit për Ndër. e Re Jugoterm Internacional Sh.P.K.
24/04/2006 Agjencia Kosovare e Mirëbesimit konfirmon autoritetin e saj për privatizimin e Hotelit Çyçavica
19/04/2006 Agjencia Kosovare e Mirëbesimit shpall Valën e 15-të të Privatizimit
06/04/2006

Bordi i Agjencisë Kosovare të Mirëbesimit aprovon shpalljen e Valës së 15-të të privatizimit

16/03/2006

Agjencia Kosovare e Mirëbesimit shpall Valën e 14-të të privatizimit

15/03/2006 AKM-ja shpalli rezultatet e spin ofit special për raundin e dytë dhe përfundimtar të ofertimit për “Ndër e Re IMN Fabrika e Tullave”
02/03/2006 Agjencia Kosovare e Mirëbesimit shpall ndryshimet në valën e 12-të
21/02/2006 Shitja e parë e aseteve përmes likuidimit “19 Nëntori”
14/02/2006 Agjencia Kosovare e Mirëbesimit shtyn afatin e fundit të parakualifikimit dhe ditën e ofertimit për katër ndërmarrje të reja
09/02/2006 Agjencia Kosovare e Mirëbesimit shpalli rezultatet e Valës së 10 të privatizimit
24/01/2006 Agjencia Kosovare e Mirëbesimit Shpall Datë të re të ofertimit për Valën e 10-të të Privatizimit dhe për Fabrikën e gypave IMK
23/01/2006 Agjencia Kosovare e Mirëbesimit shtyn ditën e ofertimit për Valën 10
13/01/2006

Agjencia Kosovare e Mirëbesimit shtyn afatin e parakualifikimit dhe Ditën Ofertimit për Spin Off Special të Ndërmarrjeve të rëndësishme

13/01/2006

Agjencia Kosovare e Mirëbesimit shtyn afatin e parakualifikimit dhe Ditën Ofertimit për “Ndër. Re SH.P.K. Kaolini” dhe “Ndër. Re SH. P. K. Karaqeva”

Komunikatat për Media 2005  
Komunikatat për Media 2004  

 

KTA