-    

Gjuha

· English
· Srpski

Kosova

Map

Komunikata pėr media 2007

Data Titulli
19/12/2007 AKM shpall rezultatet e raundit të dytë të Spin-Off-it Special - Morava e Binçes
12/12/2007 AKM shpall rezultatet e Valës 29 të privatizimit
21/11/2007

Privatizohet IMK Fabrika e Tubave

15/11/2007

AKM shpall Valën 30 të Privatizimit

17/10/2007

AKM shpall rezultatet e Valës 28 të privatizimit

05/10/2007

AKM shpall Valën 29 të Privatizimit

11/09/2007

Agjencia Kosovare e Mirėbesimit shtyn valėn e 28-tė tė privatizimit

22/08/2007

AKM shpall rezultatet e valës 27 të privatizimit

20/08/2007

AKM shpall listėn pėrfundimtare tė Ndėrmarrjeve nė Valėn e 27-tė

06/08/2007

Publikimi i listave tė punėtorėve pėrshpejtohet nga gushti

03/08/2007

AKM njofton pėr ndryshime nė Valėn 27 tė Privatizimit

18/07/2007

AKM shpall rezultatet e valës 26 të privatizimit

17/07/2007

AKM shpall Valën 28 të Privatizimit

16/07/2007

AKM shtyn ditėn e ofertimit pėr katėr ndėrmarrje tė valės 26

20/06/2007

AKM shpall rezultatet e valës 25 të privatizimit

20/06/2007

AKM shpall Valën 27 të Privatizimit

19/06/2007

AKM shpall listën përfundimtare të Ndërmarrjeve të Reja për Valën 25

31/05/2007

Anketa e AKM-sė tregon sukses tė privatizimit

23/05/2007

AKM shpall rezultatet e valës 24 të privatizimit

16/05/2007

AKM shpall Valėn 26 tė Privatizimit

18/04/2007

AKM shpall rezultatet e valės 23 tė privatizimit

17/04/2007

AKM shpall Valėn 25 tė Privatizimit

23/03/2007

AKM shtyn afatin e fundit tė parakualifikimit dhe ditėn e ofertimit pėr katėr ndėrmarrje tė valės 23

20/03/2007

Agjencia Kosovare e Mirėbesimit shpall Valėn 24 tė Privatizimit

14/03/2007

AKM shpall rezultatet e raundit të dytë të Spin-Off-it Special për Valën e 22-të

07/03/2007

AKM-ja shpall fituesit e përkohshëm të Valës 22

13/02/2007

Agjencia Kosovare e Mirėbesimit shpall Valėn 23 tė Privatizimit

07/02/2007

AKM-ja shpall fituesit e përkohshëm të Valës 21

02/02/2007

AKM shpall listën përfundimtare të Ndërmarrjeve të Reja për Valën 21

31/01/2007

AKM shpall rezultatet e raundit të dytë të Spin-Off-it Special për Valën e 20-të

25/01/2007

Agjencia Kosovare e Mirëbesimit shpall fituesit e përkohshëm të Valës 20

18/01/2007

AKM shpall listën përfundimtare të Ndër. të Reja për Valën e 20-të si dhe shitjen publike të aseteve të Musatafa GogësKTA