-    

Gjuha

· English
· Srpski

Kosova

Map

Komunikata2005


Komunikata për Media të Lëshuara nga Agjencia Kosovare e Mirëbesimit

Data Titulli
   
27.12.2005 Agjencia Kosovare e Mirëbesimit shpall valën e 12-të të privatizimit
14.12.2005 AKM-ja shpalli rezultatet e spin ofit special për raundin e dytë dhe përfundimtar të ofertimit për “Ndër. e Re Kosova Tex SH.P.K”
08.12.2005 AKM-ja shpall rezultatet e “Spin-ofit të Rregullt” nga ceremonia e hapjes së ofertave të valës së 9-të
30.11.2005 Agjencia Kosovare e Mirëbesimit shtyn afatin e fundit të parakualifikimit dhe ditën e ofertimit për “Ndërmarrjen e Re Energomontimi”
30.11.2005 Agjencia Kosovare e Mirëbesimit shpall valën e 11-të të privatizimit
25.11.2005 AKM parandalon shkatërrimin e Pompës se benzinës ne pronësi shoqërore
18.11.2005 Bordi i AKM-së Miraton Valën e 11-të të Privatizimit– Kontrata për Shitblerjen e Aksioneve me IMR/Alferonit nënshkruhet të premten më 18 nëntor
02.11.2005 “KosovaTex 2005 SH.P.K” është ndarë në dy Ndër.të.Reja
27.10.2005 Agjencia Kosovare e Mirëbesimit shtyn afatin e fundit të parakualifikimit dhe ditën e ofertimit për “Ndërmarrjen e Re Unimont” dhe “Ndërmarrjen e Re Villa Gërmia”
13.10.2005 Agjencia Kosovare e Mirëbesimit shpall rezultatet e Valës së 8-të të Privatizimit
06.10.2005 Agjencia Kosovare e Mirëbesimit shpall valën e 9-të të privatizimit
06.10.2005 Agjencia Kosovare e Mirëbesimit shtyn afatin e parakualifikimit dhe ditën e ofertimit për Ndër. e Re “KosovaTex"
03.10.2005 Agjencia Kosovare e Mirëbesimit shtyen afatin e fundit për parakualifikim dhe ditën e ofertimit për “Ndërmarrjen e re 18 Nëntori”
28.09.2005 AKM-ja shpall rezultatet e raundit të dytë dhe të fundit të ofertimit për “Ndërmarrjen e Re FAN” përmes “spin-off-it special”
22.09.2005 AKM-ja shpall fituesit e përkohshëm nga vala e shtatë. Shuma e përgjithshme e ofertave fituese afër 21 milionë
12.09.2005 Agjencioni Kosovar i Mirëbesimit mbajti Seminar mbi mundësitë e investimeve në të ardhmen e afërt
08.09.2005 Hekurudhat e UNMIK-ut dyfishojnë ngarkesën komerciale
05.09.2005 Agjencia Kosovare e Mirëbesimit shtyn datat e parakualifikimit dhe ofertimit për “ NBI Rahoveci” dhe për ndërmarrjet tjera të mëdha me spin-of special
02.09.2005 Agjencia Kosovare e Mirëbesimit përfundon ditën e ofertimit të valës së 6-të – pjesëmarrja e investitorëve arrin rekordin e nivelit të lartë
01.09.2005 Agjencia Kosovare e Mirëbesimit shpall privatizimin e Hotelit Grand dhe Birrarisë së Pejës me spin-of special
01.08.2005 Agjencia Kosovare e Mirëbesimit shpall valën e 8-të të privatizimit
18.07.2005 Agjencia Kosovare e Mirëbesimit shpall valën e 7-të të privatizimit
14.07.2005 AKM-ja shpall fituesit e përkohshëm nga ceremonia e hapjes së ofertave të valës së pestë
06.07.2005 Agjencia Kosovare e Mirëbesimit shtyen afatin e parakualifikimit për ndërmarrjen e re “NewCo Printeks L.L.C.” të tenderuar me spin-off special
20.06.2005 Është ndryshuar tenderi për “Trasing-un”
17.06.2005 Dokumente të mëtejshme janë dorëzuar në lidhje me Tenderin për Privatizimin e Kompleksit “Ferronikeli”
07.06.2005 Agjencia Kosovare e Mirëbesimit shpall valën e 6-të të privatizimit
11.05.2005 AKM-ja shpall rezultatet përfundimtare për Spin-offin special Ndërmarrja e re Ferronikeli
10.05.2005 Agjencia Kosovare e Mirëbesimit shpall valën e 5-të të privatizimit
13.04.2005 AKM-ja shpall rezultatet me “spin-off” special për raundin e dytë dhe përfundimtar të ofertimit për Ndër.e.Re IGK/GHI Ballkan sh.p.k and Ndër.e.Re Llamkos sh.p.k
06.04.2005 AKM-ja shpall rezultatet e “Spin-of-it Special” për Ndër.e.Re IGK/GHI Ballkani sh.p.k dhe Ndër.e.Re Llamkos sh.p.k nga vala e katërt e privatizimit
10.03.2005 Agjencia Kosovare E Mirëbesimit Vazhdon të Paguaj Punëtorët E NSH-ve të Privatizuara
10.03.2005 Shtyerja e ditës së ofertimit për tenderin e Feronikelit me spin of special
07.03.2005 Sqaron Situatën Aktuale për Pagesën e Punëtorëve të Kombinatit të Drurit në Pejë
02.03.2005 Buxheti i AKM-së për vitin 2005
20.01.2005 AKM-ja shpall rezultatet e përkohshme nga ceremonia e hapjes së ofertave të valës së katërt
14.01.2005 AKM shtyn afatin për parakualifikim për tenderin e privatizimit me Spin – Off Special të Ndër. së Re Llamkos
10.01.2005 AKM shtyn afatin për parakualifikim për tenderin e privatizimit me Spin – Off Special të Ndër. së Re Ballkan
   
   

Komunikatat për Media 2004  

 

KTA